arrow-up-icon
호텔 정보 보기

시티 호텔 암 쿠푸에스텐담 (City Hotel Am Kurfuerstendamm)

Kurfuerstendamm 173/174, 샬로텐부르크, 베를린, 독일 10707

좋음 7.2
이용후기 24건

아고다 이용회원 100% 생생리뷰

여행자 유형 선택
좋음



이용후기 24개
  • 숙소 위생 상태 7.1
  • 부대시설 6.5
  • 위치 8.2
  • 객실의 편안함 6.6
  • 직원 태도 7.2
  • 가격 대비 7.3
  • 음식 및 레스토랑 7.2

8.3 Hans-Georg B.
독일
2013년 9월 5일 목요일
ein schönes Wochenende
Frühstück, Zimmerservice, nach Innen ruhiges Zimmer

6 Dietmar A.
독일
2013년 4월 10일 수요일
Für eine Nacht ausreichend
zentrale Lage

8 Julia M.
독일
2013년 3월 2일 토요일
Zentrale Lage
Zentrale Lage, Badezimmer im Raum, Sauber
Sehr gute, zentrale Lage. Direkt an der U-Bahn Station "Adenauerplatz". Zimmer sauber. Reicht für ein schönes Touri-Wochenende in Berlin

6.3 Daniel H.
독일
2012년 8월 14일 화요일
Fein aber das wars
Nettes personal, frühstück incl.
werde nicht mehr am Kudamm stehen. Die interessanten Ecken Berlins sind wo anders.

10 Wolfgang H.
독일
2012년 6월 2일 토요일
Personal, Zimmer, Frühstück und Service sehr gut
Hat mir sehr gut gefallen der Aufenthalt.
Ein sehr schönes altes gelegenes Haus auf dem Kurfürsten Damm. Zimmer mit hohen Decken, Ausblick zum Innenhof mit viel Grün. Personal sehr nett, Frühstück war sehr lecker. Alles in allem, ich bin sehr zufrieden und beim nächsten Berlin Besuch, falls der Preis OK ist, Buche ich dieses Hotel wieder. Freue mich drauf!

7.7 Klaus C.
덴마크
2015년 9월 8일 화요일
Fint lille byhotel
Venligt - rent - centralt
Fint lille byhotel med ordnede forhold.Stort værelse med højt til loftet. Dejligt varm vand i bruseren og masser af det.

6.3 Joergen R.
덴마크
2014년 4월 23일 수요일
Det var udmærket - især set i forhold til prisen.
Beliggenhed, godt badeværelse, ok senge.
Det var ok. Især en nat var der dog en del støj fra andre gæster der kom sent hjem ved 4 tiden og fortsatte festen.

7.3 Bandaree M.
스웨덴
2013년 7월 23일 화요일
Centralt, bra personal och högt tak
Centralt, bra personal och högt tak
Vi hade inte bott här fast vi bokade det. Hotell hade dubbel bokat och vi kom ganska sent så fick vi inget rum. Personalen skickade oss till Hotell Astrid som ligger några hållplatser istället. Vi fick åka hiss som byggd sedan 1904 och rummet har högt tak och stora fönster. Det ligger nära till allt. Personal är bra och hjälpsam. Vi gillar Hotell Astrid!

7.3 Carl A.
스웨덴
2013년 2월 22일 금요일
Perfekt läge nära fina affärer och centralt
Bra sängar och frukost! Direkt linje med tunnelbana till flygplats Schönefelt.
utmärkta kommunikationer i anslutning till hotellet! frukosten var bra, val av både varmt och kallt. rent och snyggt men lite kalt på rummet. sängen bra komfort. helt ok att bo ett par nätter. tv , bord och stolar på rummet. det fanns 24 h rumsservice. drycker och lite godis fanns att köpa vid receptionen intill frukostrummen. lugnt men lite lyhört då folk gick i korridoren.

6.4 Ildebrando A.
이탈리아
2016년 2월 15일 월요일
Hotel centrale
Stanza posizione colazione prezzo Ci sta!