아주 좋음 7.6
100% 생생리뷰 20건

아고다 이용회원 100% 생생리뷰

여행자 유형 선택
아주 좋음



이용후기 20개
  • 숙소 청결 상태 7.9
  • 부대시설 6.7
  • 위치 8.4
  • 객실의 편안함 7.5
  • 직원 태도 7.5
  • 가격 대비 만족도 7.4
  • 음식 및 레스토랑 6.6
정렬 기준

Vilma / 오스트리아
청소년 동반 가족
더블룸
2박 | 2016년 6월
Empfehlenswert, gute Lage, nicht teuer
Das einzige unerfreuliche war, dass der Boden ziemlich dreckig war im Zimmer..
작성일: 2016년 6월 26일 일요일

jens / 덴마크
그룹 여행객
더블룸
3박 | 2012년 11월
god bekiggenhed og ok værelser.
ligger godt
Hotellet er sådan set OK. Personalet er direkte uvenlige og uhjælpsomme
작성일: 2012년 11월 19일 월요일

Sebastian / 노르웨이
커플
더블룸
2박 | 2016년 9월
Bra
Bra
작성일: 2016년 9월 20일 화요일

Jostein / 노르웨이
그룹 여행객
더블룸
3박 | 2015년 3월
Dårlig service i forbindelse med frokost
Beliggenheten.
Helt greit, et lite hotell, men stort sett et fint hotell opphold. Litt dårlig service i forbindelse med frokost, 2 av gruppen vår spurte om dei kunne få betale å spise frokost siste dagen, men vart møt med et NEI og ikke noe mer forklaring en da.
작성일: 2015년 3월 16일 월요일

Anja / 덴마크
커플
더블룸
3박 | 2012년 10월
Rigtigt fint til prisen - god beliggenhed
Beliggenhed, ældre hotel, men pænt og rent
Hotellet ligger super, midt mellem to gode restaurenter i Prenzlauerberg. Stømmen gik på vores værelse mens vi var der, så vi fik et ufrivilligt værelsesbytte, men servicen var i top hele vejen igennem.
작성일: 2012년 10월 11일 목요일

Per-Åke / 스웨덴
커플
더블룸
3박 | 2015년 12월
Bör uppdateras
Läget
Mycket strul med vår voucher. Först en voucher där frukost ingick och som bekräftades av hotellet. Därefter besked om att mitt kreditkort inte kunde belastas? Gjorde en ny bokning till samma pris, fick voucher där det stod att frukost INTE ingick. Väl på hotellet lämnade jag fram den första vouchern, den hade de aldrig sett trots att de hade bekräftat att de fått den, och någon frukost var det inte tal om. Köpte frukost en gång för dyra pengar (13 euro). Vad gäller rummen var de i behov av städning och uppdatering: damm ovanpå teve och tavlor samt en heltäckningsmatta med fläckar av något slag. Möbleringen var av 70-talssnitt men fungerade bra eftersom vi enbart sov i rummet. Slutligen: Kommer aldrig mer boka något via Agoda!
작성일: 2015년 12월 29일 화요일

Lars / 스웨덴
커플
더블룸
3박 | 2014년 3월
Lugnt och skönt läge men nära till allt
Lugnt hotell
작성일: 2014년 3월 28일 금요일

Thomas / 스웨덴
개인 여행자
싱글룸
6박 | 2012년 12월
Mycket bra område men små rum
Enkelt, rent, trevlig personal och wi-fi ingår
Hotellet är ett bra ställe att bo på för den som vill undersöka den "coola" delen av Berlin. Jag har ej ätit frukost på hotellet så jag kan ej kommentera maten där. För övrigt är det ett hotell som håller standard i renhet och funktionalitet. Personalen var trevliga och hjälpsamma om det var något. Hotellet ligger i ett område med många bra barer, caféer och restauranger. Det finns även en del shopping i olika unika butiker som rekommenderas att kolla i.
작성일: 2013년 1월 9일 수요일

Coenraad / 네덜란드
커플
4박 | 2009년 8월
Hotel Jurine Berlijn Mitte
Personeel is klantvriendelijk, hotel is goed bereikbaar
Kamers aan voorzijde zijn warm
Hotel Jurine is een goed hotel, met zeer klantvriendelijk personeel. We wilden verhuizen naar de achterkant van het hotel ivm de warmte. Dat was verder geen probleem. Aanrader!!
작성일: 2009년 8월 20일 목요일

Torsten / 스웨덴
커플
더블룸
3박 | 2015년 9월
Hej
Dörrmsttan
작성일: 2015년 9월 28일 월요일


1

2

3

1234

멤버십 프로그램을 선택해 적립을 시작하세요.